KONFIRMATION

We cook anbefaler denne menu til større fester over 15 personer, her kan du vælge at få en forret med flere slags fisk, så er der noget forskelligt for gæsterne at vælge imellem. En varieret buffet med mange slags tilbehørsdele. Som en afslutning på konfirmationsdagen kan man vælge at afslutte konfirmationsfesten med et kaffe/kage bord. Før pris 298,- pr. kuv. Alle priser excl. Levering og emballage tillægMINIMUM 15 ANTAL KUVERTER

DKK298
DKK278,00

   

Mad til konfirmationsfest få med hjælp udefra

Denne 3-retters Konfirmations buffet kommer klar til servering, anrettet i fade og skåle. De hele stege samt de lune retter kommer i termokasse. Vi sender en beskrivelse på din ordrebekræftelse ved bestilling. Her er noteret de få ting du hurtigt kan håndter inden du anretter maden på din buffet.

Du har mulighed for at lave om i kuvert-antal og lave ændringer i din buffet frem til 8 dage inden konfirmationsfesten.

Du kan betale for maden via mobilepay eller via indbetalingkort i Netbank. Du afregner dog senest på konfirmationsdagen kontant eller via mobilepay. Se din ordrebekræftelse.

Vi ser frem til at hjælpe dig, med en færdiglavet buffet til din konfirmationsfest, så kan du koncentrerer dig om alt det andet.

Diner Transportable Wecook - Relaterede produkter - Fest mad ud af huset