KONFIRMATIONSMAD UDEFRA

Vores dygtige personale, laver de fleste retter helt fra bunden, og det er netop det hvad du får her hos we cook.dk og det kan du virkelig smage. 

Konfirmation´s mad ud af huset, er ikke bare noget der skal overstås, det er vigtigt, at der bliver kræset om mad retterne, at de bliver anrettet på den helt rigtige måde, så du fornemmer, at der er gjort noget ekstra ud af hver eneste ret som serveres til jeres konfirmation. FØR PRIS 174,- PR. KUV. Alle priser excl. Levering og emballage tillægMINIMUM 10 ANTAL KUVERTER

DKK174
DKK165,00

   

Få maden udefra til jeres konfirmationsfest - LANDSDÆKKENDE DINER TRANSPORTABLE

Denne konfirmations buffet kommer klar til servering, anrettet i fade og skåle. De hele stege samt de lune retter kommer i termokasse. Vi sender en beskrivelse på din ordrebekræftelse ved bestilling. Her er noteret de få ting du hurtigt kan håndter inden du anretter maden på din buffet.

Du har mulighed for at lave om i kuvert-antal og lave ændringer i din buffet frem til 8 dage inden konfirmationsfesten.

Du kan betale for maden via mobilepay eller via indbetalingkort i Netbank. Du afregner dog senest på konfirmationsdagen kontant eller via mobilepay. Se din ordrebekræftelse.

Vi ser frem til at hjælpe dig, med en færdiglavet buffet til din konfirmationsfest, så kan du koncentrerer dig om alt det andet.

Diner Transportable Wecook - Relaterede produkter - Fest mad ud af huset