wecook

Diner transportable

mad ud af husetBestilling - Hvordan

HUSK din bestilling kan ændres frem til 8 dagen inden festen, da din bestilling først er bindende de sidste 8 dage inden festen. Se vilkår i din ordrebekræftelse. Når du har lavet din bestilling, så har vi en aftale. Har du ikke ændringer til din bestilling skal du ikke foretage dig andet, end at indbetale det aftalte beløb.

  1. Send en email på info@wecook.dk, med din forespørgsel/bestilling.
     
  2. Kontakt kundeservice på tlf. nr. 50802005, så kontakter vores salgskonsulenter dig straks.

Minimum bestilling er 10 kuverter !

mad ud af husetCatering til alle smagsløg hos we cook.

Hos we cook finder du festmad ud af huset for enhver smag. Hver enkelt ret er nøje udvalgt, så der er noget for alle smagsløg. Her på hjemmesiden kan du få overblik over de mange muligheder for catering hos we cook se under menuoversigt. Du kan vælge mellem forretter, hovedretter, buffeter, desserter og natmad. Vi har også en sammensat brunch, det store kolde bord, børnemenuer og vegetarretter mv.

Senest 8 dage inden festen modtager vi bestillinger. Er der mindre end 8 dage til festen skal holdes, hjælper vi også gerne, dog kan der være nogle retter som ikke kan laves, men så finder vi som regel et alternativ.

mad ud af husetBestil via webshop, Email eller telefon !

1) Bestil her, på vores webshop, du modtager en kvittering på din webbestilling via mail, og derefter modtager du en ordrebekræftelse via mail. Din bestilling annulleres ikke automatisk ved manglende betaling.