BUFFET TIL FEST 2024

Når det drejer sig om buffet ud af huset, så bestil her, vi gør os umagen, for at du får en oplevelse du ikke vil fortryde. Vil du bestille mad ud af huset og catering, er det vigtigt at du får leveret maden i en god kvalitet med de bedste råvarer, for så vil du jo vende tilbage igen og igen. Vi ønsker at du får en stor nydelse ud af den gode mad hver eneste gang. Prisen er oplyst excl. levering og emballage tillæg. MINIMUM 10 KUVERTER.

SOMMERBUFFET 2024

DKK148,00

   

Årstidens Buffet 2024 - Mad ud af huset

Bestil Festmad udefra, køb en indbydende Stegebuffet, leveret lige inden gæsterne kommer. 

Årstidens Buffet kommer klar til servering, anrettet i fade og skåle. De hele stege samt de lune retter kommer i termokasse. Du får en vejledning i din ordrebekræftelse når du har lavet din bestilling. Her er noteret de få ting du hurtigt kan håndter inden du anretter maden på din buffet.

Du har mulighed for at lave om i kuvert-antal og lave ændringer i din buffet frem til 8 dage inden festen.

Du kan betale for maden via mobilepay eller via indbetalingskort i Netbank. Du afregner dog senest på festdagen kontant eller via mobilepay. Se din ordrebekræftelse.

Du kan evt. suppler med en dejlig forret eller dessert se tilbud. Bestil levering lige til døren fra vores Landsdækkende Diner Transportable. Det skal være let at holde en fest.

Diner Transportable Wecook - Relaterede produkter - Fest mad ud af huset