LÆKKER BUFFET TIL FEST

Invitér dine gæster på denne lækre buffet. Vi har lavet et tilbud på en en buffet ud af huset, til en rigtig god pris. Kan anbefales til fødselsdagsfest, studenterfest, polterabned, eller den uformelle middag. Skal du have mad ud af huset, finder vi sammen den helt rigtige buffet til din fest. Vi gør os umagen for at du bliver tilfreds hver eneste gang. Vores slagtermester har lavet et udvalg af stege der giver den saft og kraft, og gør kødet til en udsøgt smagsoplevelse. Bemk. dette er en mindre buffet. Før pris 147,- pr. kuv. Alle priser er excl. levering og emballage tillæg.

MINIMUM 12 ANTAL KUVERTER

DKK147
DKK127,00

   

Buffet Tilbud fra min. 12 personer - Et udsøgt udvalg fra vores slagtermester

Bestil Festmad udefra, køb en indbydende Stegebuffet, leveret lige inden gæsterne kommer. 

Vores Buffet kommer klar til servering, anrettet i fade og skåle. De hele stege samt de lune retter kommer i termokasse. Du får en vejledning i din ordrebekræftelse når du har lavet din bestilling. Her er noteret de få ting du hurtigt kan håndter inden du anretter maden på din buffet.

Du har mulighed for at lave om i kuvert-antal og lave ændringer i din buffet frem til 8 dage inden festen.

Du kan betale for maden via mobilepay eller via indbetalingskort i Netbank. Du afregner dog senest på festdagen kontant eller via mobilepay. Se din ordrebekræftelse.

Du kan evt. suppler med en dejlig forret eller dessert se tilbud. Bestil levering lige til døren fra vores Landsdækkende Diner Transportable. Det skal være let at holde en fest.

Diner Transportable Wecook - Relaterede produkter - Fest mad ud af huset